Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av erbjudanden och nyheter från Skrivskolan!

Lär dig att skriva med AI

Uncategorized Oct 17, 2024

Vill du bli bättre på att skriva med AI? Vi märker att allt fler vill ta nästa kliv i att använda generativ AI för att producera text. Många vet däremot inte hur. Kanske passar det dig att få individuell skrivcoachning med fokus på medvetet skrivande med hjälp av AI?

När arbetspressen är som högst tenderar skrivprojekten att hamna längst ner på att-göra-listan. Du kanske sitter där kvällen före deadline med en blinkande markör på en tom sida och en klump i magen. Hur hamnade du här igen? 

Effektivt skrivande handlar ofta lika mycket om god planering och metodik som om kreativitet och flow. Med vår skrivcoachning lär du dig att formulera effektiva prompts och nyttja kraften i generativ AI för att ge ditt skrivande bättre fart! 

Skriva med AI — coachning i tre steg 

1. Behovsanalys och målsättning 

Under ett första möte diskuterar vi dina utmaningar och mål med skrivandet. Vill du förbättra din förmåga att skriva klart och engagerande för sociala medier, bloggar, eller kanske tekniska dokument? Vi utformar en personlig plan baserad på dina behov och önskemål där fokus ligger på att skapa effektiva prompts som maximerar potentialen hos generativ AI. 

2. Prompt engineering

Under de fyra veckorna som coachningen pågår kommer du att få praktiska övningar i att skriva prompts och tips för att kommunicera bra med ditt AI-verktyg. Du utför uppgifter på egen hand och skickar dem till din skrivcoach som ger dig skräddarsydd feedback. Varje vecka får du nya övningar som hjälper dig att förbättra din förmåga att kommunicera med AI och utnyttja dess kapacitet fullt ut. 

3. Utvärdering och framtidsplanering

Vid slutet av coachningen genomför vi ett avslutande samtal där vi går igenom dina framsteg och diskuterar hur du kan fortsätta att utveckla dina färdigheter i att skriva prompts och arbeta med AI. Med nya insikter och verktyg är du redo att ta ditt skrivande till nästa nivå. 

Intresserad av att bli bättre på att skriva med AI? Kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.